Olympus PEN E-P3, E-PL3 i E-PM1 – uvlače se pod kožu!

Fotografija članka: Olympus PEN E-P3, E-PL3 i E-PM1 – uvlače se pod kožu!

Olympus je svojim kupcima omogućio besplatno dizajniranje naljepnice za fotoaparat po mjeri. Osim što nepogrješivo odražavaju vaš stil, naljepnice štite PEN od ogrebotina. Dobrodošla individualnosti!

Inteligentni, jednostavni i nevjerojatni  – a sada i dodatno ukrašeni
Kompaktna Olympusova PEN serija je poznata po svom nepogrešivom dizajnu, zabavnom korištenju  i  D-SLR kvaliteti slike. Uz nove naljepnice za fotoaparat specijaliziranog proizvođača DesignSkinsŸ, Olympus omogućava korisnicima PEN-a da u potpunosti  izraze svoju individualnost i dobiju fotoaparat koji je jedinstven poput samih vlasnika. Na ovaj način PEN će vam se sigurno uvući pod kožu! U ponudi je i veliki izbor već dizajniranih naljepnica koje korisnici mogu odabrati. Ove kvalitetne naljepnice je jednostavno zalijepiti i naknadno ukloniti bez ostavljanja ikakvih tragova na fotoaparatu.  

Besplatne naljepnice će biti dostupne za Olympusove PEN modele E-P3, E-PL3 i E-PM1 koji budu kupljeni i registrirani od srpnja do rujna 2012. Jednostavno registrirajte svoj novi Olympus PEN na i pratite upute kako bi došli do vaučera za besplatnu naljepnicu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.