Olympus DS-7000 s Dragon NaturallySpeaking softverom postavlja nove standarde

Fotografija članka: Olympus DS-7000 s Dragon NaturallySpeaking softverom postavlja nove standarde

Osim samog diktafona DS-7000 u pakiranju dolazi višenamjensko postolje i ODMS softver (Olympus Dictation Management System).

Neka vaš glas radi za vas
Profesionalcima je potrebna neprestana visokokvalitetna transkripcija kako bi svakodnevno mogli imati besprijekornu dokumentaciju, a preduvjet za to je savršeno prepoznavanje govora. Dvije komponente DS-7000 sustava osiguravaju prvorazredno prepoznavanje  govora: nevjerojatni 10mm mikrofon i uključeni softver Olympus Dictation Management System (ODMS) koji osigurava povezivanje s Dragon NaturallySpeaking softverom. Uz ovu kombinaciju softvera prepoznavanje govora je jednostavno i strukturirano, a mobilnim profesionalcima pruža nevjerojatnu uštedu vremena.  Kada ste izdiktirali dokument u pokretu, sve što morate napraviti je spojiti DS-7000 s računalom, a ODMS će napraviti sve ostalo.  Olympusov softver automatski prosljeđuje vaše datoteke na završnu obradu s Dragon NaturallySpeaking. DS-7000 podržava DSS Pro format i  podržava 256-bitnu enkripciju datoteka pa je povjerljivost dokumenata koje šaljete osigurana.

Pojednostavnite proces rada
Za profesionalce koji rade s velikim obujmom diktata prednosti ODMS i Dragon NaturallySpeaking ne završavaju ovdje.  Povezivanjem softvera možete prilagoditi diktiranje vašim osobnim potrebama i odabrati ono što vam najviše odgovara. Konvencionalna transkripcija koju su obavljale tajnice, potpuno automatska transkripcija ili kombinacija to dvoje. Ovo drugo daje više slobodnog vremena autoru i tajnici. Čim ODMS prepozna i poveže autorov identitet na DS-7000 s jednim od korisničkih profila pohranjenih na Dragon softveru, vaš diktat se može automatski obraditi. Kada je dokument automatski transkribiran, vaša tajnica vrši konačnu provjeru ispravljajući riječi ili imena koja sustav nije prepoznao pritom „trenirajući“ softver za prepoznavanje govora. Autor i tajnica mogu trenirati korisnički profil, no bez obzira tko ga trenirao, Dragon NaturallySpeaking s vremenom postaje sve točniji. On brzo usvaja vokabular i izgovor svojstven autoru, primjerice vaše ime ili imena vaših klijenata. Rezultat je transkripcija s pet zvjezdica koja je konzistentna i brza iz dana u dan.

Nemojte da vam nedostaju mikrokasete
DS-7000 je robustan, siguran i jednostavan za korištenje. Datoteke možete prebacivati automatski unutar svoje lokalne mreže (LAN), putem elektroničke pošte ili koristeći uključenu SD karticu poput klasične mikrokasete kako biste fizički predali svoj diktat. Veliki, oštri 2” zaslon u boji olakšava upravljanje diktafonom DS-7000, a izvanredan kapacitet baterije omogućava dugotrajan rad bez prekida. Višenamjensko postolje služi za punjenje baterije i prebacivanje diktata na računalo.  

Specifikacije proizvoda mogu se promijeniti bez prethodne najave. Najnoviji popis specifikacija potražite na .

Olympus DS-7000 s Dragon NaturallySpeaking softverom postavlja nove standarde

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.