Okrugli stol ‘E-učenje i napredak visokog obrazovanja’

Racunalo.com foto

Na Okruglom stolu raspravljat će se o tome kako e-učenje (e-learning) može poticati i poduprijeti promjene koje donosi Bolonjski proces, te kako, u kojim situacijama i pod kojim uvjetima informacijsko–komunikacijska tehnologija i e-učenje mogu biti katalizator promjena i poboljšanja u sustavu visokog obrazovanja. O tome će govoriti prof. dr. sc. Aleksa Bjeliš, rektor Sveučilišta u Zagrebu i koordinator Tempus projekta “Furtherance of Bologna promotion in Croatia”, mr.sc. Zoran Bekić, ravnatelj Srca i koordinator Tempus projekta “Education Quality Improvement by E-Learning Technology” EQIBELT, te mnogi drugi.
Okrugli stol je organiziran kao dio godišnjeg sastanka konzorcija projekta EQIBELT u kojem se nalaze 8 europskih i 3 hrvatska sveučilišta.
Sudionici rasprave bit će gosti s europskih sveučilišta iz Finske, Belgije, Španjolske, Estonije, Portugala i Austrije, stručnjaci sa Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Splitu, rektori i prorektori hrvatskih sveučilišta, predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i pripadnici akademske zajednice.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.