Od sada možete slati sve datoteke preko WhatsAppa

Fotografija članka: Od sada možete slati sve datoteke preko WhatsAppa

Jedna on naboljih značajki popularne aplikacije za dopisivanje WhatsAppa svakako je dijeljenje datoteka. Na brzi i jednostavan način možete slati dokumente prijateljima preko ove aplikacije.

Oglas

WhatsApp u nadolazećoj nadogradnji proširuje ovu značajku pa će biti moguće slati bilo koju vrstu datoteka uključujući arhive i medijske datoteke. Nadogradnja ide polako, ali ako imate sreće možda vam je već instalirana.

Do sada je WhatsApp podržavao dijeljenje datoteka sa ekstenzijama: .csv, .doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .rtf, .txt, .xls, .xlsx i slične. Podržane su ekstenzije bile dosta ograničene i nije bilo moguće na ovaj način dijeliti medijske datoteke. Sada je ova firma odlučila pustiti nadogradnju sa naprednijim značajkama za dijeljenje svim korisnicima. Ovo je dobra vijest, ali postoji ograničenje na maksimalnu veličinu datoteke od 128 MB na iOS-u, 100 MB na Androidu i 64 M na web klijentu. Ovi su limiti dosta strogi u današnje vrijeme kad svi imamo velike datoteke no nadamo se da će ih WhatsApp uskoro povećati.

Kao što sam već spomenuo nadogradnja ide sporo jer je ovo još eksperimentalna funkcija dostupna samo nekim korisnicima. Javite nam u komentaru ukoliko vam je omogućena ova značajka.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.