Održana Web::INDUSTRIJA 2013 Puni i van sezone uz brojne predavače i goste

Fotografija članka: Održana Web::INDUSTRIJA 2013 Puni i van sezone uz brojne predavače i goste

Jučer je održan cjelodnevni edukativni sajam ”Web::INDUSTRIJA 2013 – Puni i van sezone” koji se bavio temama o web-turizmu, a ugostio je mnoge predavače iz Hrvatske i oklonih regija.

Oglas

Sajam se održao pod pokroviteljstvima Ministarstva turizma RH i Turističke zajednice grada Zagreba te je okupio više stotina posjetitelja iz cijele Hrvatske. S nama su bili i direktori turističkih zajednica ovih gradovi i mjesta: Dubrovnik, Vukovar, Marija Bistrica, Nin, Samobor, Pula, Krk, Karlovac, Zaprešić, Tuhelj, Čakovec, Primošten, Požega, Buzet, Ilok, …

Danas i sutra, 4. i 5. travnja održavaju se napredne radionice u sklopu Web::Edukacija na kojima će turistički djelatnici naučiti više o SEO-u, SEM-u, marketingu društvenih medija te izradi i analizi web stranice. Nadamo se da će stečeno znanje i prenešeno iskustvo što prije uspješno iskoristiti u svome poslu te im želimo puno uspjeha u tome.

Pozivamo vas na Web Marketing Akademiju čiji upisi su u tijeku te nam je preostalo svega još nekoliko nepopunjenih mjesta do zatvaranja homogene grupe u kojoj će biti maksimalno do 15 polaznika kako bi se svakome od vas moglo posvetiti dovoljno indivudualnog vremena od strane predavača te vas na najbolji način pripremilo za certificiranog stručnjaka za web marketing koji će donijeti prosperitet i uspješnost vašoj tvrtki koja to zaslužuje. Prijavite se i za 6 mjeseci postanite  certificirani stručnjak za marketing sa svim potrebnim znanjima i vještinama!

Jedan od medijskih pokrovitelja konferencije bio je i naš Racunalo.com portal. Više detalja o konferenciji potražite na

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.