Održan IMAVES & BMC ITSM v8 Roadshow – povećajte vrijednost usluga uz MyIT Remedy v8

Fotografija članka: Održan IMAVES & BMC ITSM v8 Roadshow – povećajte vrijednost usluga uz MyIT Remedy v8

Zagrebačka tvrtka Imaves je u suradnji s partnerom BMC Software predstavila novo revolucionarno i inovativno rješenje IT rješenje – MyIT Remedy v8.

Oglas

Ovaj se event održao u zagrebačkom Hypo centru, u kojem su sudionici konferencije, uglavnom velike tvrtke, saznali sve novitete vezane uz MyIT Remedy v8 rješenje.

„Najnovija ITSM rješenja sve više podržavaju poslovne segmente koji su izvan IT-a, stoga su na Roadshowu predstavljena rješenja namijenjena velikim poslovnim korisnicima i višem menadžmentu.“-rekao je Milan Vesel direktor tvrtke Imaves d.o.o.

John Irwin, Software Consulting Manager za Središnju i Istočnu Europu je bio glavni prezenter i demonstrator na Roadshowu. Na samom početku je predstavio BMC novu generaciju Service Management Remedy-a verzije 8 najpotpunije, najopremljenije i vodeće ITSM rješenje danas prisutno na tržištu. Svojim je mogućnostima proširenja daleko od Service deska čime mu je omogućen izlazak iz IT okruženja i uspostava neinformatičkih usluga i procesa. John je pokazao kako se njegovim korištenjem može postići veća razina upravljanja uslugama, te kako poboljšati korisničku podršku i upravljanje uslugama uz pomoć proaktivnog upravljanja IT operacijama.

Predavanje je zaključeno revolucionarnim IT rješenjem pod nazivom MyIT na kojem bi se trebalo zasnivati svako kvalitetno i moderno poslovanje tvrtke. My IT predstavlja izlaz iz čistog IT-a i odnosi se na upravljanje poslovnim ne-IT uslugama. Prilagođen za mobilne uređaje korisnik u svakom trenutku i bilo gdje ima pristup uslugama tzv. samouslužni IT.

Spomenimo i kako tvrtka Imaves ove godine proslavlja i 10. rođendan, kao i deset godina uspješnog poslovanja. Kako nam je rekao direktor tvrtke  gospodin Vesel, vrlo su zadovoljni poslovanjem u ovoj 2012. godini, a očekuju kako će i iduća 2013. godina u najmanju ruku biti na nivou ovogodišnje. Isto tako, spomenuo je kako će svoje poslovanje proširiti s velikih tvrtki i na male i srednje tvrtke, jer im sada itekako imaju što ponuditi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.