Održan Dan otvorenih vrata Fakulteta prometnih znanosti

Fotografija članka: Održan Dan otvorenih vrata Fakulteta prometnih znanosti

U dijelu programa predviđenom za studente „Danas studiram, sutra radim“ prezentiralo se 14 tvrtki koje su nudile mogućnost plaćene stručne prakse, pisanja diplomskim radova na traženu temu te zapošljavanje.

Oglas

Za više od 200 učenika završnih razreda srednjih škola organizirana je prezentacija Fakulteta te znanstveno-istraživački rad sljedećih laboratorija: laboratorija za kontrolu zračne plovidbe, laboratorija Zavoda za aeronautiku – aerotunel, laboratorija za sigurnost željezničkog prometa, laboratorija Zavoda za cestovni promet gdje će se prezentirati i Zavod za prometno tehnička vještačenja, laboratorija Zavoda za prometnu logistiku, laboratorija zavoda za ITS te laboratorija Zavoda za IKP. U objektu 71 učenici su imali priliku vidjeti maketu željeznice. Na velikom parkiralištu svoja vozila prezentirao je Zavod za prometnu signalizaciju.

Događanje je započelo u amfiteatru objekta 69 s okruglim stolom na kojem su sudjelovali prodekanica za nastavu i studente izv. prof. dr. sc. Štefica Mrvelj, g. Dražen Ratković, predsjednik Savjeta Fakulteta, g. Krešimir Vidović, tvrtka Ericsson Nikola Tesla  i g. Vlado Bužanić, tvrtka Markiva projekt.

Popis tvrtki koje su se predstavile na Danima otvorenih vrata je sljedeći: Hrvatska kontrola zračne plovidbe, Croatia Airlines, Kaufland Hrvatska,  CARNET, Cargo Partner, HŽ Putnički prijevoz, HŽ Infrastruktura, HŽ Cargo,  Mireo, HAC ONC,  HAKOM, Končar, Croatia Bus i Hrvatske ceste.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.