Održan Combis Finance Day – susret ICT tehnologije i financijske industrije

Fotografija članka: Održan Combis Finance Day – susret ICT tehnologije i financijske industrije

Regionalni sistem integrator Combis po peti put organizira Combis Finance Day, već tradicionalno mjesto susreta financijskih institucija i ICT tehnologije.

Oglas

Ove godine sudionici Combis Finance Daya imaju prilike iz prve ruke saznati sve o tehnologijama koje omogućuju maksimalnu personalizaciju ponude, poput naprednih alata za upravljanje poslovnim procesima, komunikacijskih kanala budućnosti, tehnologiji koja osigurava optimalno poslovno planiranje i izvještavanje, kao i o novim samouslužnim uređajima te ostalim suvremenim tehnološkim alatima koji osiguravaju podizanje poslovanja na višu razinu.

„Financijske institucije imaju izazov pristupati svojim klijentima putem njima preferiranih načina poslovne komunikacije kako bi im se dodatno približili i osigurali njihovu lojalnost. Isto tako, danas je možda više nego ikada prije naglasak stavljen na personaliziran pristup svakom pojedinom klijentu što iziskuje vrlo organizirane procedure, kao i optimalno upravljanje poslovnim procesima. Spomenute zahtjeve na sreću prati moderna tehnologija te je Combis stoga predstavio upravo one alate koji odgovaraju na spomenute izazove.“ – izjavio je Ivan Maričević, voditelj prodaje za financijski sektor iz Combisa.

Combis Finance Day prilika je i za predstavljanje svojevrsne preteče virtualne poslovnice, odnosno komunikacijskog rješenja koje osigurava audiovizualni kontakt/chat s bankarima, kroz sučelje Internet bankarstva putem računala, pametnih telefona, info-kioska i drugih uređaja.

„Vjerujemo da će se u nadolazećem razdoblju, pored maksimalne optimizacije poslovnog modela i operativnih procesa u cilju oslobađanja resursa za intenzivnije i kvalitetnije povezivanje s klijentima, banke nesumnjivo snažno fokusirati i na poslovanje putem virtualnih poslovnica. Budući da intenzivno razmišljamo o ovim trendovima, Combis razvija tehnologiju koja omogućava virtualno poslovanje.“ – naglasio je Maričević.

Combis organizira slično događanje i u susjednoj Bosni i Hercegovini te će se tako sa specifičnim rješenjima za financijsku industriju predstaviti i regiji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.