Održana IT Showoff konferencija

Fotografija članka: Održana IT Showoff konferencija

Konferencija je bila iznimno uspješna okupivši oko 300 sudionika koji su imali prilike uživati u dvadeset iznimno kvalitetnih tehnoloških predavanja. Konferenciju su otvorili Igor Škevin, tajnik Centra za informatiku u Hrvatskoj gospodarskoj komori te Vedran Mornar, dekan zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Posjetitelji  su imali priliku slušati 20 iznimno kvalitetnih predavanja koja su se paralelno održavala u dvije predavaone. Osim predavanja posjetitelji su mogli poslušati i zanimljivu panel diskusiju o web frameworcima. Alen Ladavac i Davor Hunski iz tvrtke CroTeam održali su predavanje “Serious Sam – Behind the scenes”. Po prvi puta na nekoj konferenciji pred hrvatskom publikom pričali su o razvoju igara i demonstrirali tehnologiju koja stoji iza njihove svjetski poznatog serijala  "Serious Sam". U nešto više od sat vremena ostavili su prepunu dvoranu bez daha. Svi posjetitelji su sudjelovali u nagradnoj igri gdje su mogli osvojiti 3 mobitela Nokia E72 koje je poklonio sponzor Nokia OVI Store. Ivan Guštin iz tvrtke Elin, najbolji predavač po izboru publike osvojio je također Nokiu E72.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.