Održana 3. Oracle konferencija The Information Age

Fotografija članka: Održana 3. Oracle konferencija The Information Age

Održana 3. Oracle konferencija The Information Age

Najveća hrvatska manifestacija koju je ove godine Oracle organizirao u suradnji sa partnerom, tvrtkom Hewlett Packard, okupila je velik broj vrhunskih IT stručnjaka i profesionalaca te predstavila najnovija tehnološka dostignuća te novosti vezane uz Oracle proizvode.

3. The Information Age konferencija održana je jučer u zagrebačkom HYPO EXPO XXI centru. Cjelodnevnu konferenciju ove je godine posjetilo više od 500 uzvanika, a otvorili su je Marin Tadić, generalni direktor Oracle Hrvatska te Alojzije Jukić, generalni direktor HP Hrvatska.

Održana 3. Oracle konferencija The Information Age

«Velik odaziv sudionika dokaz je kako ½The Information Age½, postaje godišnje tradicionalno okupljanje ICT profesionalaca, kako iz države tako i iz regije. Ove godine konferencijom obilježavamo i 15 godina uspješnog poslovanja Oracle tima u Hrvatskoj što nas obvezuje da i dalje radimo na najvišoj profesionalnoj razini.» – izjavio je Marin Tadić, generalni direktor Oracle Hrvatska i domaćin konferencije.

Na samom početku, Alain Ozan, potpredsjednik tehnološkog poslovanja Oracle EE& CIS regije predstavio je teme ovogodišnje konferencije koja je radno podijeljena u dva panela – tehnološki i aplikacijski. Tijekom konferencije posjetitelji su se mogli upoznati sa brojnim proizvodima i rješenjima kao što su EBS Oracle ERP, Hyperion, Oracle BI, Primavera i drugi. Zadovoljni Oracle korisnici, kao što su Hrvatska Lutrija, Konzum, Tisak, Končar i drugi, predstavili su svoja pozitivna iskustva iz poslovne prakse.

Održana 3. Oracle konferencija The Information Age

Na izložbenim prostorima predstavili su se pokrovitelji konferencije: Combis, IN2, Infoart, Multicom, Primakon, Arbor Informatika, Laserline i Magis ICT. Više o samoj konferenciji možete pronaći na:
.

Održana 3. Oracle konferencija The Information Age

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.