Održan Xerox Real Business Live, jednodnevni besplatni seminar o digitalnom tisku

Fotografija članka: Održan Xerox Real Business Live, jednodnevni besplatni seminar o digitalnom tisku

Održan Xerox Real Business Live, jednodnevni besplatni seminar o digitalnom tisku

Seminar je pohađalo 40-ak polaznika, samostalnih grafičara koji se tek trebaju početi koristiti tehnologijom digitalnog tiska.

Xerox-ova Production Systems Group (PSG) menadžerica Branka Falatko je održala je prezentaciju o Xerox 700 digital press uređaju koji omogućuje ispis visoke kvalitete (2400×2400 dpi) u boji brzinom od 70 stranica u minuti. Ovaj uređaj spada u srednji cjenovni razred Xerox uređaja za digitalni tisak a pogodan je za izradu personaliziranih materijala, brošura, foto albuma, knjiga i promidžbenih materijala.

Fabio Saini, stručnjak tvrtke Creo prikazao je softverske mogućnosti Creo Print Servera i kontrole digitalnog tiska od ideje do realizacije te prikazao uštede koje se ostvaruju automatizacijom procesa.

Saša Pigac, Xerox PSG menadžer za regiju Centralne i Istočne Europe Izrael i Tursku je prikazao više poslovnih studija o isplativosti digitalnog tiska. Na primjerima iz Europe i svijeta ilustrirao je načine kojima su grafičari povećali obujam posla pomažući svojim klijentima da svojim materijalima dosegnu širu publiku direct mailing aplikacijama.

Cjelodnevno predavanje je završilo prezentacijom gospodina Tvrtka Božanića iz tvrtke Dvogled d.o.o. koji je demonstrirao rad uređaja i poslovne aplikacije koristeći Xerox specijalne medije poput foto albuma, pošte s kuponima na DocuCard aplikaciji, Nevertear aplikacije i druge.

Održan Xerox Real Business Live, jednodnevni besplatni seminar o digitalnom tisku

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.