Odabir najboljeg Registry cleaner programa za računalo

Fotografija članka: Odabir najboljeg Registry cleaner  programa za računalo

Zasigurno imate svi mnogo razloga za nabavkom nekog Registry Cleaner-a. Usporavanje performansi može biti razlog za posjedovanje RegistryCleaner programa. Nije preporučljivo olako se odnositi prema navedenom problemu jer može dovesti do potpunog prestanka rada računala. No, postoje određene stvari koje treba pregledati prije odluke koji Registry Cleaner će te koristiti. Ovaj članak će vam pomoći da odaberete najbolji Registry Cleaner za vaš PC.

Nikad ne pokušavajte ručno čišćenje računalnog registra. Samo IT stručnjacima je poželjno da to učine. Trebate biti dobro upoznati sa procesom čišćenja tako da je neophodno da proučite priručnik ili pripadajući Help za RegistryCleaner. Nestručno uklanjanje podataka ili datoteka također može uzrokovati još veću katastrofu vašeg računala.
Uloga RegistryCleaner-a varira od računala do računala, odnosno korisnika. Učinkoviti čistač registra će počistiti sve neželjene podatke i programe na vašem računalu iz ‘Registry. Svi ti programi i podaci će se vremenski akumulirati u vašem korištenju računala. Ukoliko idete na web (google) u namjeri da pronađete neki RegistryCleaner , kao rezultat dobiti će te mnoge programe te namijene. Ovdje se trebate držati nekih kriterija. Jedan od njih je odabir najpovoljnijeg softvera. Ako niste stručnjak, onda je poželjno odabrati softver koji je jednostavan za rukovanje. Pročitajte recenzije programa prilikom odlučivanja. Drugi izbor ovisi o perfomansama PC-a, odnosno operativnog sustava. Ukoliko imate Windows XP onda potražite softver za koji piše da je namijenjen operativnom sustavu XP. No, i novac, je dio opcije koji ulazi u odluku koji program odabrati. Provjerite da ste odabrali softver koji vrijedi cijene koju ste platili. Većina programa RegistryCleaner nudi besplatnu probnu verziju koju možete skinuti s weba. Ove probne verzije se mogu pokrenuti, a vi možete provjeriti potencijal za čišćenje dotičnog programa. Ovo vam također pomaže oko promišljanja izbora.

Postoje određene prednosti i mane za sve softvere tzv. Registry Cleaners. Neki od njih mogu obaviti brže skeniranje od drugih softvera, ali, oni ponekad ne mogu pronaći maksimalno sve pogreške, ili ako ih pronađu neće moći ih sve uspješno popraviti. Uzmite si vremena, malo pročitajte iskustva ostalih korisnika i tada će te donijeti pravilnu odluku.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.