October Lucky Gifts iliti sretni i veseli pokloni na Geekbuyingu

Fotografija članka: October Lucky Gifts iliti sretni i veseli pokloni na Geekbuyingu

Listopad je mjesec u kojem ćete na Geekbuying webshopu pronaći puno toga zanimljivog po sniženim cijenama. Danas smo pronašli nešto posebno zanimljivo – October Lucky Gifts.

Oglas

Od 18-25. listopada na October Lucky Gifts stranici na vas očekuje pregršt zabave, ali i odličnih poklona. Ako smo dobro shvatili prema naslovu, svi nešto dobivaju, tako da bi kolo sreće trebalo biti naklonjeno svima koji ovo čitaju, odnosno koji zaigraju neku od igara na ovoj posebnoj nagradnoj stranici.

O samim pravilima igranja nećemo govoriti jer ih ionako sve možete detaljno proučiti na stranicama, a u vrlo su jednostavna. Odmah ispod naslova vidjet ćete veliki rulet koji trebate zavrtjeti, a ovisno o vašoj sreći možete dobiti neki poklončić, manji ili veći.

Naravno, ne možete beskonačno okretati kotač, nekih ograničenja ima, i to vam također piše u pravilima.

Pokloni su razno-razni, od besplatnih proizvoda kao što su pametni satovi i leteći dronovi, preko popusta za kupovinu pojedinih proizvoda bilo u postocima ili dolarima (smartfoni, tableti, akcijske kamere,…) pa sve do kupona za popust koji vrijede za sve proizvode. Kao što smo već rekli, nema gubitnika, samo možete nešto dobiti :)

Nakon što se malo poigrate s ruletom, u donjem dijelu stranice na Geekbuying webshopu pronaći ćete mnoge zanimljive proizvode po sniženim cijenama. Primjerice, tu su odlični Vorke V1 Plus mini PC, Xiaomi MI 6 pametni telefon i Mi Notebook prijenosno računalo, DJI Mavic Pro leteći dron i još puno toga.

Posjetite i sami October Lucky Gifts stranicu na , zaigrajte zabavnu igru, osvojite poklone i pogledajte što je sve u ponudi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.