Ockel Sirius A novo 6 inčno Windows 10 PC računalo s gomilom ulaza/izlaza

Fotografija članka: Ockel Sirius A novo 6 inčno Windows 10 PC računalo s gomilom ulaza/izlaza

Radi se o projektu koji je bio prijavljen na Indiegogo stranicama za financiranje, a uspjeli su čak četiri puta premašiti traženu cifru za financiranje ovog projekta. Upoznajte Ockel Sirius A.

Oglas

Pred vama je vrlo lijepo dizajnirano minijaturno PC računalo, kategorija koja je sve popularnija kako kod poslovnih korisnika tako i kod onih privatnih. Ockel Sirius A računalo radi na Windows 10 operativnom sustavu, a hardverska konfiguracija itekako ulijeva povjerenje. Ako nas pitate, vrlo zanimljiv koncept koji može zadovoljiti velik broj korisnika.

Iako izgleda kao malo veći daljinski upravljač koji možete bez problema strpati u džep, ovo naravno nije daljinski. S druge strane izgleda i kao omanji tablet PC sa 6 inčnim ekranom FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, naravno osjetljiv je na dodir. Inače je dizajniran tako da mu je jedna stranica tanja, a druga deblja. Upravo ova druga skriva pregršt ulaza i izlaza što  možete vidjeti i na slici niže – tu su 2x USB 3.0 ulaza, 1x USB Type-C ulaz, HDMI i DisplayPort video izlazi s podrškom za 4K, gigabitni Ethernet (LAN) i microSDXC čitač memorijskihk kartica.

Od bežičnih veza podržava brzi WiFi a/b/g/n/ac i Bluetooth 4.2. Ugrađena je i kamera od 5 MP, zatim zvučnici, mikrofon, akcelerometar, žiroskop i magnetometar. Inače, kućište je od anodizirajućeg aluminija, a radi na Intel Atom x7-Z8750 procesoru, a ugrađeno je 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, postoji i model 8GB/128GB. Ako vas zanima baterija, ona je od 3500 mAh.

Naravno, na Ockel Sirius A možete spojiti i veliki ekran, kao i tipkovnicu, spremiti ga u džep i prenijeti na drugu lokaciju te raditi potpuno normalno. Više informacija možete saznati na ili . Inače, cijena mu je 799$.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.