Objavljen Silverlight 4

Fotografija članka: Objavljen Silverlight 4
Silverlight 4 sadrži mnoštvo novih mogućnosti i sposobnosti. Posebno se fokusira na tri scenarija: daljnje jačanje podrške medijima; Izgradnju velikih poslovnih aplikacija koja omogućava iskustava iz pregledniku.
 " Za razvoj Silverlight aplikacije 4 najprije morate instalirati Visual Studio 2010 ili besplatno Visual Web Developer Express 2010 izdanje. Zatim instalirajte Silverlight Alat RC2 za Visual Studio 2010 koji uključuje Silverlight 4 Developer Runtime, Silverlight 4 SDK, RIA usluge i VS 2010 Alate za podršku. Jednom kada je Silverlight instaliran, možete započeti sa svojim radom tako da otvorite File-> New Project i odaberite Silverlight aplikacija za izradu vašeg prvog Silverlight 4 projekt. Nakon toga možete koristiti WYSIWYG novi Silverlight dizajner u VS 2010 za dizajn i izgradnju  Silverlight aplikacije.


Važno: Ako ste prethodno instalirali Silverlight 4 Beta ili RC, pobrinite se da ide na dodaj / ukloni programe i deinstalirati "Ažuriranje VS 2010 (KB976272 ) " paket prije instalacije Silverlight Alat RC2 za VS 2010 postavke.
Imajte na umu da je Silverlight 4 je službeno objavljen, a "Silverlight 4 slati za VS 2010" je trenutno u "RC2" modu, kaže Microsoft.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.