Nvidia Tegra Tab 7 – kompanija će ipak imati svoj vlastiti tablet?

Fotografija članka: Nvidia Tegra Tab 7 – kompanija će ipak imati svoj vlastiti tablet?

Sve su glasnija govorkanja i šuškanja kako će moćna Nvidija imati svoj vlastiti tablet uređaj. Već se navodno zna i njegov naziv – Nvidia Tegra Tab 7.

Oglas

Već se ranije Nvidia Tegra Tab 7 tablet pojavio na AnTuTu benchmark testu na kojem je osvojio 27.643 bodova i svrstao se na zanimljivo visoko mjesto na testiranjima, među najbolje mobilne Android uređaje. Upravo su se pojavile i nove fotografije Nvidia Tegra Tab 7 tableta u visokoj rezoluciji.

Vidljivo je kako je crne boje, s prednje strane ima dva velika zvučnika (gore i dolje), te ima stražnju kameru od vjerojatno 5 MP. Dodatno će imati i digitalnu olovku, a tu su i microUSB port i micro HDMI, kao i microSD memorijsko proširenje. Tablet bi trebao raditi na vlastitoj Nvidijinoj Tegra 4 platformi, 4-jezgreni će procesor raditi na 1,8 GHz, a tu je i 2 GB RAM-a.

Kao operativni sustav odabran je Android 4.2.2. Ekran od 7 inča podržava rezoluciju od  1280×736 točaka. Jasno, prerano je još govoriti o cijeni, ali očekujemo kako će Nvidia Tegra Tab 7 biti negdje u rangu novog Nexusa 7. I nadamo se da stiže uskoro.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.