Nvidia Tegra Tab 7 se pojavio na AnTuTu Benchmark testu s 27643 boda

Fotografija članka: Nvidia Tegra Tab 7 se pojavio na AnTuTu Benchmark testu s 27643 boda

U Nvidiji su vrlo ozbiljno krenuli u proizvodnju Nvidia Tegra Tab 7 tableta, barem tako možemo zaključiti prema dostupnim informacijama.

Oglas

Prije nekoliko trenutaka Nvidia Tegra Tab 7 tablet se pojavio na poznatom AnTuTu Benchmark testu koji i sami koristimo za testiranje Android tableta i smartphonea. Novi Nvidijin tablet trebao bi raditi na Tegra 4 platformi i pokazuje zavidne rezultate u rangu vodećih mobilnih uređaja.

Usporedbe radi, to je negdje u rangu uređaja s Qualcommovim Snapdragon 600 procesorom. Nvidia Tegra Tab 7 tablet će raditi na Android 4.2.2 operativnom sustavu, dok 4-jezgreni procesor radi na 1,8 GHz. Imat će microUSB microHDMI ulaze, kameru od 5MP i 7 inčni ekran rezolucije od 1280×736 točaka. Očekuje se i podrška za SIM kartice.

Prve službene informacije očekuju se već idućeg mjeseca na IFA 2013 sajmu u Berlinu, gdje se očekuje i njegova premijera.

To nije sve Nvidia je najavila i novi tablet na . To je još u povojima, ali nakon ove informacije skloni smo sve povjerovati.

Nvidia Tegra Tab 7 AnTuTu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.