NVIDIA Shield Tablet se pojavio na NVIDIA TegraZone web stranicama

Fotografija članka: NVIDIA Shield Tablet se pojavio na NVIDIA TegraZone web stranicama

Svi ste vjerojatno već čuli za novi Nvidijin Shield Tablet koji bi na neki način trebao revolucionizirati Android gaming scenu. I evo ga, upravo se pojavio na TegraZone webu!

Oglas

Ono što smo mogli pročitati kako NVIDIA Shield Tablet još nije dostupan za kupovinu, no toliko su ga u Nvidiji puta najavljivali (a i mi smo!) da smo već svi izgorjeli od želje da vidimo (i probamo!) koliko je zaista dobra ova u prvom redu gamerska konzola.

Iako se radi o tablet uređaju, njegov izgled, dizajn, te dodatne gamerske tipke i mogućnosti jasno sugeriraju kako bi NVIDIA Shield Tablet trebao biti omiljen među gamerima. Isto tako, uspjeli smo saznati kako će podržavati i kompanijin GameStream sistem koji omogućuje streaming PC video igara na mobilne uređaje. To nam zvuči nekako dosta “u zraku”, no to bi svakako trebalo vidjeti. Nadamo se kako će se sve te korisne informacije uskoro pojaviti na (na kojoj i mi imamo account).

Vratit ćemo se u mislima u prošli mjesec, kada se takozvani NVIDIA Mocha tablet pojavio na nekim testovima i pokazivao 7,9 inčni ekran s visokom rezolucijom od 2048×1536 točaka, te je radio na moćnom NDIVIA Tegra K1 procesoru. Ostale karakteristike su gamerima manje bitne, ovo je gaming konzola. I točka.

Hoće li NVIDIA Shield Tablet biti popularna platforma među gamerima? Sve je pitanje cijene i mogućnosti, no prema našem istraživanju gamerskog tržišta koje smo početkom 2014. godine napravili s Tvornicom istraživanja, čini se kako su .

NVIDIA Shield Tablet se pojavio na NVIDIA TegraZone web stranicama

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.