Nvidia Project Logan – budućnost digitalnog procesiranja prikazan na ljudskom licu

Fotografija članka: Nvidia Project Logan – budućnost digitalnog procesiranja prikazan na ljudskom licu

U video prilogu koji ćete vidjeti u nastavku novi Nvidia Project Logan nam otkriva novu stepenicu u razvoju digitalne grafike. Nvidia je to vrlo efektno prikazala na primjeru ljudskog lica. Impresivno.

Oglas

Kompanija je vrlo ponosna na svoj Nvidia Project Logan koji u sebi integrira Kepler grafički procesor (GPU) koji u svom punom sjaju prikazuje svoju moć. Inače, lik kojeg ćete vidjeti na video zove se Ira, a svoju je premijeru doživio na GPU Technology Conference 2013. Za ovaj je projekt korišteno više od 250+ GeForce GTX Titan grafičkih kartica. Sve je to također “spušteno” i na nivo mobilnih uređaja, a rezultate koji ćete vidjeti su  blago rečeno – impresivni.

Nvidia Project Logan

No, ono što nas je posebno šokiralo je što to radi na tabletu koji troši 2-3 Watta struje u HD odnosno Full HD rezoluciji. Napravljena su dva testa – Mobile Kepler i GeForce Titan, oba podržavaju Open GL ES 3.0, OpenGL 4.4, DX11, Tessellation, CUDA 4.0, kako god okrenuli Nvidia Project Logan nam djeluje impresivno.

Nemamo vam više ništa pametno za reći, uživajte u videu koji slijedi, i Nvidia Project Logan simulaciji…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.