NVIDIA pokazala mostruozan 65-inčni 4K monitor sa Android TV-om

Fotografija članka: NVIDIA pokazala mostruozan 65-inčni 4K monitor sa Android TV-om

Igranje računalnih igrica je u punom jeku, ali za mnoge to znači da igraju na daleko manjim zaslonima dok su divovski ekrani rezervirani za dnevnu sobu.

Oglas

NVIDIA je odlučila stati na kraj ovoj pojavi i udružila se sa proizvođačima osobnih računala kako bi na tržište PC igara donijeli doista velike zaslone koji imaju sve najbolje specifikacije, kakve gameri traže.

Ovakav zaslon savršen je za igranje igara. Sa dijagonalom od 65 inča, 4K rezlucijom, HDR-om, latencijom od samo 1 milisekundu i 120 Hz refresh-rateom. Naravno ugrađen je G-Sync i kao zgodan dodatak Android Tv, pa ga možete koristiti i kao multimedijsku stanicu u vrijeme kada ne igrate.

Nvidia je samo jedan od brandova koji su radili na ovom projektu, a još čekamo službene izjave Acera, Asusa, HP-a i drugih. Te se nadam da ćemo uskoro znati cijenu i dostupnost ovakvih gorostasa.

S obzirom na najbolje specifikacije i ogromnu dijagonalu, očekivana je i paprena cijena. Što vi mislite? Hoće li ovakvi monitori uspjeti na tržištu?

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.