NVIDIA GeForce R310 – upravljački programi za još bolji gaming na Linux računalima

Fotografija članka: NVIDIA GeForce R310 – upravljački programi za još bolji gaming na Linux računalima

NVIDIA je najavila najnovije GeForce upravljačke programe pod oznakom R310 koji nude dvostruko više performansi i dramatično umanjuju vrijeme učitavanja igara za korisnike Linux operativnih sustava.

Oglas

Rezultat skoro cijele godine razvoja od strane tvrtaka NVIDIA, Valve i drugih proizvođača igara su novi GeForce R310 upravljački programi koji su dizajnirani tako da nude GeForce korisnicima najbolje moguće Linux igračko iskustvo koje pokazuje ogroman potencijal najvećeg “open source” operativnog sustava na svijetu.

Novi R10 driveri temeljito su testirani na Steam platformi pod Linuxom, dodatnom produžetku popularne Steam igračke platforme tvrtke Valve koji je službeno otvoren za igrače ovog tjedna.

“S ovim izdanjem NVIDIA je uspjela povećati opće igračke performanse pod Linuxom”, izjavio je Doug Lombardi, potpredsjednik marketinga u tvrtki Valve. “NVIDIA je preuzela definitivnu lidersku poziciju s razvojem R310 upravljačkih programa s nama i drugim studijima kako bi pružili apsolutno neprikosnoveno rješenje za igrače na Linuxu.”

R310 upravljački programi podržavaju najnovije GeForce GTX GPU-ove serije 600 koji su redefinirali igranje na desktop i prijenosnim računalima kombinirajući revolucionarne performanse i igračku tehnologiju koju odlikuje nevjerojatan energetski učinkovit dizajn. Igrači s GeForce karticama prošle generacije, uključujući 8800 GT ili snažnije modele  bi također trebali preuzeti nove upravljačke programe.

Za ažurnu listu igara i aplikacija koje se trenutno razvijaju za Linux možete posjetiti Marlamin  web site koji je održavan od strane trećih osoba.

Za više informacija o tome kako GeForce GPU-ovi dramatično mijenjaju način na koji se igre igraju na Linux platformi, te za ndownload novih drivera posjetite .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.