Nvidia GeForce GTX TITAN Z grafička kartica u prodaji, cijena samo 2.999$

Fotografija članka: Nvidia GeForce GTX TITAN Z grafička kartica u prodaji, cijena samo 2.999$

I to se dogodilo! Kažu kako je Nvidia GTX TITAN Z najbrža i najnaprednija grafička kartica koju je kompanija napravila do sada. Naravno, i najskuplja je!

Oglas

Još smo prije više od dva mjeseca predstavljanje nove Nvidia GTX TITAN Z moćne grafičke kartice, a najnovija informacija kojiu smo dobili govori kako je ona dostupna za kupovinu. Samo ćemo vas podsjetiti kako ima 12 GB memorije brzine 7 Gbps, 12-fazno napajanje s balansiranjem dinamičke snage, podršku za dvostruku preciznost u punoj brzini, 5.760 CUDA jezgri, kao i dva GK110 GTX TITAN Black grafička procesora za moćnu 3840×2160 rezoluciju.

Iako je grafički vrlo moćna, u Nvidiji su uspjeli postići visoke performanse i sa zračnim hlađenjem. Zanimljivo je kako Nvidia GTX TITAN Z grafička kartica ima više grafičke snage nego neka poznata superračunala koja koštaju i po više milijuna dolara.

Nvidia GeForce GTX TITAN grafička kartica u prodaji

Kome je namijenjena Nvidia GTX TITAN Z grafika? Vjerojatno istraživačima, znanstvenicima i drugim CUDA programerima, no zamislite je kako bi se ponašala u video igrama… :)

I na kraju – cijen. Nvidia GTX TITAN Z će se prodavati po početnoj cijeni od 2.999 dolara. Kada? Samo što nije. Paprena grafička s paprenom cijenom… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.