Nvidia GeForce GTX 780 Ti moćna grafička kartica u prodaji od 7. studenog

Fotografija članka: Nvidia GeForce GTX 780 Ti moćna grafička kartica u prodaji od 7. studenog

Ne samo da ćete kupnjom Nvidia GeForce GTX 780 Ti grafičke kartice imati moćnu “briju” od računala, nego ćete na poklon dobiti i video igru po želji. I to ne bilo kakvu!

Oglas

S obzirom da nova Nvidia GeForce GTX 780 Ti ovih dana stiže u dućane, saznajemo kako će se GTX 780 i GTX 770 prodavati po nižim cijenama, a koje će službeno biti objavljene 29. listopada.

Nvidia GeForce GTX 780 Ti je dio kompanijine medijske kampanje pod nazivom “The Way It’s Meant To Be Played – Pirati, Heroji i Špijuni” promocije igara, i to:
– kupovinom Nvidia GeForce GTX 780 Ti / 780 / 770 dobijate besplatnu kopiju Batman: Arkham Origins, Splinter Cell: Blacklist i Assassin’s Creed IV: Black Flag igara.
– kupovinom Nvidia GeForce GTX 760 / 660 dobijate Splinter Cell: Blacklist i Assassin’s Creed IV: Black Flag igre.

Nvidia GeForce GTX 780 Ti

Također, danas je promovirana i nova GeForce Experience 1.7 tehnologija i beta verzija GeForce ShadowPlay-a, besplatnog, brzog i lakog za upotrebu režima snimanja igre koji vam omogućava izdradu video snimka najuzbudljivijih trenutaka tijekom igre, što možete podijeliti s ostatkom sveta.

Više o GeForce Experience 1.7 tehnologiji i ShadowPlay funkcionalnosti potražite .

Nvidia GeForce GTX 780 Ti je u prodaji i u Hrvatskoj od 7. studenog, navodno u

Nvidia GeForce GTX 780 Ti

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.