Nvidia GeForce GTX 660, 660 ti, 670, 680, 760, 770 ili 780 – kupite grafičku, dobijete igru

Fotografija članka: Nvidia GeForce GTX 660, 660 ti, 670, 680, 760, 770 ili 780 – kupite grafičku, dobijete igru

NVIDIA je najavila kako će za kupovinu svake njihove grafičke kartice u rangu od GeForce GTX 660 do 780 pokloniti i originalnu igru Tom Clancy Splinter Cell  Blacklist.

Oglas

Radi se o novoj Ubisoftovoj pucačkoj igri s kojom ćete moći dostojno testirati snagu svoje grafičke kartice. Inače, igra Splinter Cell Blacklist za PC računala bit će predstavljena tek 20. kolovoza 2013. godine u Sjevernoj Americi.

NVIDIA inženjeri blisko surađuju s razvojnim timom iz Ubisoft Toronto studia kako bi uključili niz najnovijih igraćih tehnologija za Splinter Cell Blacklist uključujući Direct X mozaik, NVIDIA HBAO +, TXAA antialiasing i surround tehnologije kako bi gejmeri u svim svojim tajnim misijama mogli doživjeti glatke frejm rejtove i fantastične vizualne efekte.

U Splinter Cell Blacklist, Sam Fisher se vraća kao lider četvrtog Echelon-a, elitne jedinice za borbu protiv terorizma, s novim zadatkom – uhvatiti nalogodavce sa Crne liste zbog niza pojačanih smrtonosnih napada na američke interese. Da bi prekinuli odbrojavanje sa Crne liste, igrači će moći izabrati najbolji način da se suoče sa svakim izazovom tako što će ući u Samov arsenal obuke za smrtonosne vještine. Najveću igru u nagrađivanoj seriji Splinter Cell Blacklist karakterizira impresivna priča koju stvara jedan igrač, različite co-op misije i povratak legendarne Spies Vs. Mercs multiplayer opcije a sve je podržano od strane univerzalnog sustava ekonomije i prilagodbe koji dozvoljava igračima da potpuno prilagode igračko iskustvo prema sebi.

Nvidia GeForce GTX i igra Splinter Cell Blacklist 02

Za kompletnu listu ovlaštenih partnera, molimo posjetite: . Ova ponuda vrijedi do 31. prosinca 2013. ili dok odbrojavanje na Crnoj listi ne bude završeno – šta god da se desi prvo. U Hrvatskoj je partner .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.