NVIDIA GeForce Cup DOTA 2 natjecanje samo za okorjele gamere u duši!

Fotografija članka: NVIDIA GeForce Cup DOTA 2 natjecanje samo za okorjele gamere u duši!

Nvidia je pripremila još jedno ugodno iznenađenje za sve igrače, pa tako i one u Hrvatskoj. Uskoro kreće NVIDIA GeForce Cup DOTA 2 natjecanje, prijavite se!

Oglas

Osim igraćeg prestiža i pobjeđivanja protivnika, sve iz vlastite fotelje u vašem domu (sve je online!) na NVIDIA GeForce Cup DOTA 2 natjecanju možete osvojiti i nešto opipljivije, a to je nagradu od čak 1.500 dolara. Vrijedi se potruditi!

Dota 2 je online strategija u kojoj sudjeluje više igrača (online multiplayer battle arena – MOBA) razvijen od strane izdavačke kuće Valve Corporation kao besplatan naslov. Dota 2 je isključivo dostupna preko Steam platforme tvrtke Valve. Svaki meč Dota 2 igre uključuje dva tima od po pet igrača koji zauzimaju utvrđena uporišta na bilo kojem kraju karte. Pobjednik je onaj tim koji uništi neprijateljski tron, a koji je nepobjediv sve dok zadati ciljevi ne budu postignuti. Svaki igrač kontrolira svog “heroja” i fokusira se na podizanje razine igre, osvajanje predmeta i borbu protiv drugog tima kako bi izvojevao pobjedu u svakom meču.

Detaljnije o NVIDIA GeForce Cup DOTA 2 natjecanju pročitajte na portalu .

NVIDIA GeForce Cup DOTA 2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.