Nubia Z17 sa Snapdragon 835 i 4 GB RAM-a pojavila se na Geekbenchu

Fotografija članka: Nubia Z17 sa Snapdragon 835 i 4 GB RAM-a pojavila se na Geekbenchu

Nova se Nubia Z17 na GeekBench benchmarking stranicama pojavila pod kodnim imenom NX563J. Prikazane karakteristike su itekako zanimljive.

Oglas

Ono što ćete vjerojatno prvo uočiti je kako će Nubia Z17 raditi na moćnom Qualcommovom 8-jezgrenom Snapdragon 835 procesoru (MSM8998) na 1,9 GHz, tako da ga možemo smjestiti u sam vrh ponude. Možda se neće pojaviti pod tim imenom, ali kako se već ranije pojavila , za očekivati je kako će smartfon imati sličan naziv.

Naime, Nubia Z17 Mini se već ranije pojavila u kineskoj regulatornoj agenciji TENAA pod kodnim imenom NX569J, tako da ponovo ova priča ima logike. Z17 će imati 4 GB RAM-a, a navodno će postojati i jači model s 6 GB RAM-a. Očekivano će raditi na Android 7 Nougat operativnom sustavu.

Ono što će se mnogima svidjeti je kako Nubia Z17 ima veliku bateriju od 5000 mAh. Zanimljivo je kako se spominju i neki drugi procesori, no treba pričekati one službene podatke koji će se, nadamo se, pojaviti uskoro.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.