Nubia i Christiano Ronaldo: što povezuje ovaj ZTE brend i slavnog nogometaša?

Fotografija članka: Nubia i Christiano Ronaldo: što povezuje ovaj ZTE brend i slavnog nogometaša?

Nije nikakva novost kako se danas kompanije moraju itekako potruditi da svoje brendove učine što prepoznatljivijima na tržištu, a tu iznimka nisu ni pametni telefoni kojima je itekako potrebna dobra, kvalitetna promocija.

Oglas

Smartfoni se danas na ovako jakom, konkurentnom tržištu prodaju na temelju prepoznatljivosti brenda, ali i na temelju promocijskih aktivnosti koje kompanije poduzimaju kako bi što bolje prodale svoje proizvode. Proizvođači pametnih telefona često koriste raznorazne marketinške strategije kako bi privukle pažnju na svoje proizvode, a takve strategije često uključuju angažiranje poznatih, slavnih ličnosti iz različitih profesija koje postaju takozvani ambasadori određenog brenda.

Tu nema ništa novo, no ono što nas danas u vezi ove teme zanima je šuškanje o tome kako je kineski ZTE za svoj Nubia brend ugovor navodno potpisao sa ni manje ni više nego slavnom nogometnom ikonom – Christianom Ronaldom.

Na žalost ova informacija još uvijek nije službeno potvrđena te je sve za sada na razini glasina koje se mogu i ne moraju pokazati točnima. Kako god bilo, ukoliko se ova informacija pokaže točnom tada možemo reći kako je ovaj marketinčki potez i više nego odličan za privlačenje željene pažnje na svoj Nubia brend te smo sigurni da će kompanija iz ovakvog partnerstva imati velike koristi. Naravno, o financijskoj koristi Christiana Ronalda da i ne pričamo. :)

zte-nubia

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.