Novosti na Iskon TV-u

Fotografija članka: Novosti na Iskon TV-u

Kako bi korisnicima omogućio jednostavniji i lakši pregled programskog vodiča (EPG, Electronic Program Guides, eng.) te naslova u videoteci Iskon je razvio posebne web stranice za Iskon.TV koje su dostupne na 

Programski vodič uz uobičajeni pregled emisija na svim TV kanalima omogućuje i pregled po žanrovima, detaljan opis odabranih emisija te trodnevni prikaz programske sheme za svaki pojedini TV kanal. Dodatno, stranice sadrže i vizualni preglednik s tjednim preporukama filmova, dokumentaraca i sportskih emisija te prikazom emisija koje se trenutno emitiraju.

Na web stranicama videoteke korisnici mogu pregledavati filmove koji su dostupni putem Iskon.TV-a. Filmovi su razvrstani u žanrove: akcija, dječji, drama, fantastika, horor, triler, dokumentarni, domaći, Ex-Yu te poseban serijal pod nazivom Laku noć, Hrvatska. Odabirom pojedinog naslova, korisniku su dostupne detaljne informacije o filmu kao i cijena posudbe, a za većinu filmova moguće je pogledati i video najavu. Iskonova videoteka se kontinuirano popunjava novim naslovima kao i posebnim serijalima, trenutno sadrži više od 850 naslova, a od sljedećeg tjedna u Iskonovoj videoteci biti će dostupan dokumentarni serijal Heroji Vukovara.

Nove Iskonove TV web stranice sadrži i tražilicu putem koje korisnik može upisivanjem bilo koje riječi pretražiti sve TV kanale i videoteku te na taj način u kratkom vremenu doći do informacija o prikazivanju i mogućnosti posudbe željenih sadržaja. Na novim web stranicama moguće je doznati i sve informacije o funkcionalnostima Iskon.TV-a kao i o ponudi Iskonovih TV paketa.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.