Novim Vip korisnicima 50% popusta za BlackBerry

Fotografija članka: Novim Vip korisnicima 50% popusta za BlackBerry

Novi Vip pretplatnici koji od danas do kraja srpnja uključe bilo koju BlackBerry uslugu imaju 50 posto popusta na mjesečnu naknadu tijekom cijelog ugovornog razdoblja, odnosno 12 ili 24 mjeseca. Primjerice, usluga My BlackBerry bit će 45,50 kuna. Korisnici mogu birati među najvećom ponudom BlackBerry uređaja, pa BlackBerry Storm2 ima najpovoljniju cijenu na tržištu od 999 kuna u tarifi Sve za posao 400. Također, od danas je ekskluzivno u Vip ponudi prvi LG mobilni telefon s Android operativnim sustavom LG Optimus GT540 za 399 kuna u tarifama Sve za mene i Sve za posao 400. Ujedno, za nekoliko dana u Vip ponudu dolazi i Samsung S8500 Wave, prvi mobilni telefon s operativnim sustavom Bada. Vipnet s najboljom ponudom pametnih telefona i najpovoljnijim cijenama nastavlja pratiti potrebe korisnika inovativnim proizvodima i kvalitetom usluge.

"Vipnet je i broj jedan u BlackBerry ponudi jer smo još 2004. godine prvi na tržištu predstavili BlackBerry i korisnicima stalno nudimo najbolje cijene i uređaje. Pametni telefoni sve su zastupljeniji u globalnoj prodaji, a svojom ponudom Vipnet nastavlja dovoditi svjetske trendove u Hrvatsku. Korisnicima su pametni telefoni sve omiljeniji zbog naprednih funkcija za jednostavan pristup internetu i društvenim mrežama te aplikacijama ili widgetima koji omogućavaju trenutni pregled vijesti, vremenske prognoze, burzovnog izvješća i slično. Upravo zato pametni telefoni koriste velike kapacitete na podatkovnoj mreži i ponosni smo jer je Vipnet spreman za takve izazove zahvaljujući najbržoj i najsigurnijoj mreži", rekao je Reinhard Zuba, glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike Vipneta. 

Svojim dizajnom i mogućnostima LG Optimus je namijenjen ljubiteljima društvenih mreža i multimedije. Medijski player podržava mnoštvo video formata, a sadrži i kameru od  tri megapiskela uz ugrađeni software za prepoznavanje lica. Fotografije je moguće odmah obraditi i postaviti na željenu stranicu. Uz zaslon osjetljiv na dodir LG Optimus ima jedinstvenu aplikaciju za upravljanje kontaktima na društvenim mrežama poput Twittera ili Facebooka.

Samsung Wave ima novi Samsungov operativni sustav Bada koji omogućava jednostavan pristup kvalitetnim aplikacijama i to na Super AMOLED touchscreen ekranu s 3,3 inča. To je trenutno najkvalitetniji ekran na pametnim telefonima s iznimnom oštrinom prikaza i boja, a uređaj ima i kameru s pet megapiksela. Zahvaljujući procesoru od jednog GHza Samsung Wave je među najbržim mobilnim telefonima.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.