Novi Xiaomi Mi Powerbank s 10000 mAh

Fotografija članka: Novi Xiaomi Mi Powerbank s 10000 mAh

Savršen dodatak za novi Mi 5

Oglas

S novim Mi 5 dolazi u Xiaomi i novi standard – USB-C. Upravo zato je i Xiaomi izdao novi savršen dodatak za Mi 5 – prijenosnu bateriju kapaciteta 10000 mAh.

Nova prijenosna baterija iz Xiaomija dolazi i s USB-C standardom. Ujedno može puniti i kroz veći raspon napona i jačine struje od prethodnog modela kako bi zadovoljila što širu paletu uređaja: 5V/2A 9V/2A 12V/1.5A. Zahvaljujući tome, možete njome puniti i gladni Mi 5, ali i skromni MiBand.

Mi Powerbank dolazi i s punjačem jačine 18W koji može napuniti cijelu bateriju za oko 3,5h. U usporedbi s prošlim modelom, ovo je čak dva puta brže (prošli model je imao doduše kapacitet od 10500 mAh op.a.). Novi model je i dizajnerski i ergonomski mnogo ugodniji. Lakši je pa ima masu od samo 223 grama, a debljine je svega 12,58 mm.

Iako baterije u mobitelima imaju u sebi zaštitu koja će odrediti koliko struje će povlačiti iz izvora, Xiaomi Mi Powerbank ima i 9 razina strujne zaštite koja će preventivno djelovati da uređaj koji se puni ne bude spržen ni u kojem slučaju.

Još nije dostupna na globalnom tržištu, a trenutno se prodaje u Kini za oko 23$. Čim se proširi dalje i nađemo neku zgodnu akciju, svakako ćemo vam javiti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.