Novi Nexus 6 smartfon neće proizvoditi LG, a tko onda?

Fotografija članka: Novi Nexus 6 smartfon neće proizvoditi LG, a tko onda?

Još prije nekoliko mjeseci bile su prilično jake glasine koje su potvrđivale kako će novi Nexus 6 smartfon proizvoditi LG, kao i prije. No, čini se kako nije tako.

Oglas

Ken Hong, globalni komunikacijski direktor LG-ja izjavio je u jednom intervjuu kako su do sada već trebali biti obaviješteni o tome hoće li proizvoditi novi Nexus 6 smartfon ili ne, s obzirom da je najavljen izlazak krajem ovog ili početkom idućeg mjeseca, što je potvrdio Googleov Sundar Pichai. To nam malo zvuči čudno, jer je ionako premalo dana za ovakvu vrstu dogovora.

Ipak, ako se prisjetimo prošle godine, događalo se nešto slično – LG je zanijekao bilo kakvu informaciju o možebitnoj proizvodnji novog Nexus 6 smartfona, a na kraju su ga elegantno predstavili. Šuška se i kako je upravo LG dio Googleovog Android Silver programa, još su dublje u Googleovom ekosistemu tako da nam se čini još izglednije za jednu ovakvu “kombinaciju”.

Pričekat ćemo još koji dan, informacije će se iskristalizirati…

Nexus 6 smartfon

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.