Novi Motorola DROID telefon na pomolu

Fotografija članka: Novi Motorola DROID telefon na pomolu

Motorolina serija uređaja DROID nekoć je bila sinonim za kvalitetne uređaje i kupovinom tih uređaja dobili ste najviše za svoj novac.

Oglas

S vremenom ovaj brand izgubio je dosta svoje slave, a osim toga ograničili su prodaju samo na teritorij SAD-a. Na “procurjelim” slikama vidi se stražnja strana uređaja u tri različite boje i DROID logom ispod kamere.

Pošto se DROID brand trentuno prodaje isključivo preko američkog provajdera Verizon, u Motoroli/Lenovu su najavili i novu Moto Z seriju uređaja (spominju se modeli Moto Z Play i Moto Z Style), koja bi se trebala pojaviti na globalnom tržištu. Ukratko DROID brand ostaje Verizonu i na teritoriju Amerike, a mi konačno (nadamo se) dobivamo isti uređaj bez natpisa DROID, samo prepakiran u drugu seriju mobitela.

Novi DROID/Moto Z ima simpatičan dizajn i malo odstupa od uobičajenog motorolinog dizajna. Sudeći prema fotkama, stražnja strana bi mogla biti kombinacija stakla i metala, ali pošto su slike takve kakve jesu, malo je teže sa sigurnošću odrediti o kojim materijalima je riječ.

New-Motorola-DROID

Rubovi i kutovi telefona mogli bi imati glossy metal završnu obradu. Na stražnjoj strani uređaja imamo kameru sa velikim krugom oko kamere, ispod koje je smješten Motorolin logo. Najzanimljiviji dio stražnje strane su “točkice” na dnu, točnije njih 16. Iako bismo onako, na prvu, zaključili da je riječ o rešetki zvučnika, radi se o konektorima za nadolazeće motoroline MotoMod izmjenjive module.

Budući Moto Z, izgleda isto kao i DROID, samo bez DROID natpisa ispod kamere.

moto_z

Kako uz sve glasine, tako i uz ovu, ne dolazi informacija o mogućem datumu predstavljanja ovog uređaja ili serije uređaja.

Nadamo se kako ćemo kroz nekoliko tjedana prikupiti više informacija.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.