Novi milenij – televizijska ICT emisija dobila web stranice

Fotografija članka: Novi milenij – televizijska ICT emisija dobila web stranice

Ako ste gledali koju emisiju "Novi milenij" tada znate kako vam redovito donosi mnogo zanimljivih tema vezanih uz nove tehnologije, sadržajem prati tehnološka dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikaciju, računala, hardver i softver. U njoj ćete pronaći i mnoge druge zanimljivosti iz zemlje i svijeta vezanih uz tematiku tehnologije (u video ili tektualnom obliku). Sličan sadržaj vas očekuje i na njihovim web stranicama, pa čak i više.

Emisiju već godinama uređuje naš dragi prijatelj Božidar Žitnik, tako da pohvaljujemo i ovaj iskorak i u web prostor, koji smo već dugo očekivali. Spomenimo i kako smo i sami surađivali u nekim emisijama, pogotovo u onom igraćem dijelu preko našeg GameBox gamerskog portala.

U svakom slučaju, preporučujemo da emisiju "Novi milenij" od sada možete pratiti i preko weba. Dovoljno je da vaše web pretraživače usmjerite na adresu i pronađite informacije koje vas zanimaju.

Novi milenij – televizijska ICT emisija dobila web stranice

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.