Novi HTC Touch2 smartphone donosi potpuno dodirno iskustvo

Fotografija članka: Novi HTC Touch2 smartphone donosi potpuno dodirno iskustvo

Novi HTC Touch2 smartphone donosi potpuno dodirno iskustvo

HTC Corporation danas je predstavio HTC Touch2, kompaktan i moderan smartphone, jedan od prvih mobilnih telefona koji uključuje novi Microsoftov Windows operativni sustav za telefone. Koristeći Windows Mobile 6.5 i nove usluge telefona poput My Phonea i Windows Marketplacea, HTC Touch2 pruža potpuno dodirno iskustvo koje omogućuje da jednostavno učinite sve ono što želite na svom telefonu.

“HTC Touch2 donodi poznato dodirno iskustvo koje milijuni ljudi od njega i očekuju te se oslanjaju na HTC u svakodnevnom životu" – rekao je Peter Chou, glavni izvršni direktor u HTC Corporationu. "Bilo da se radi o uspostavi poziva ili je jednostavno potrebno odgovoriti na važan e-mail, HTC Touch2 omogućava potpunu kontrolu."

S mobilnim uređajem HTC Touch2 sve je na dohvat ruke, u kompaktnom kućištu koje udobno leži u ruci. Napredni smartphone HTC Touch2 uključuje niz poboljšanja. Primjerice HTC TouchFLO, poboljšano korisničko sučelje uključuje integrirano ažuriranje vremenske prognoze i brz dodirni pristup različitim popularnim aplikacijama. Osim toga, Touch2 uključuje Google Maps, YouTube i još mnogo toga.

Kao novi Windows telefon HTC Touch2 demonstrira snagu u razmjeni poruka, pregledavanju interneta zahvaljujući novom sustavu Windows Mobile 6.5. Omogućavajući najbolje iskustvo korištenja e-maila koji se sinkronizira s Microsoft Exchangeom imate mogućnost provjeriti i upravljati s više računa e-maila.

Novi HTC Touch2 smartphone donosi potpuno dodirno iskustvo

S redizajniranim preglednikom Internet Explorer za mobitele, Touch2 vjerno prikazuje web stranice, omogućavajući korisnicima da iskuse sadržaj on-line sadržaj na način na koji je zamišljen da se vidi. HTC Touch2 uključuje dodirnu traku za zumiranje kojom se veličina teksta može prilagoditi vašim potrebama. Ugrađeni Internet Explorer za mobitele podržava Adobe Flash, omogućavajući tako reprodukciju Flash video sadržaja, npr. na YouTubeu.

Uz ovaj Windows telefon sada možete lako pronaći i preuzeti raznolike aplikacije preko novog servisa Windows Marketplace. Microsoftova nova usluga My Phone omogućuje vam da automatski i besplatno ažurirate i sinkronizirate slike, glazbu, kontakte i SMS poruke s uređaja na web.

Dostupnost
HTC Touch2 najprije će biti dostupan 6. listopada na nekim tržištima, a u Europi i Aziji kasnije tijekom četvrtog kvartala.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.