Novi dizajn Ubera

Fotografija članka: Novi dizajn Ubera

Novi logo Ubera – iskustvo jednako

Oglas

Uber se nakon godina postojanja odlučio predstaviti onakvim kakvim zaista jest. Barem tako kažu objašnjavajući svoj novi logo.

Nova ikona aplikacije, svjež logo te pozadine prilagođene gradu u kojem se nalazite su noviteti koje je Uber unio u svoju aplikaciju i vaše iskustvo. Sve je to pokušao objasniti Travis Kalanick na blogu čiji link možete naći malo gore.

I dok su se pozadine trenutno promijenile samo za određena mjesta, svaki grad bi uskoro trebao dobiti posebno napravljenu za njega. Trenutno prikazani apsktrakni uzorci koje vidite još nisu prilagođeni Zagrebu.

Kompanija koja se uvijek željela predstaviti kao “privatni vozač svakoga”, ovim se dizajnom dodatno “humanizirala”. Kvadratić u novom logu, tzv. “bit”, je sada sastavni dio dizajna i pojavljuje se svugdje; od stranica pa do aplikacija, od izbornika do kućica za odabir. Poznati “U” tako odlazi u prošlost.

Sviđa li vam se novi logo?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.