Novi centar Instar informatike u Splitu

Fotografija članka: Novi centar Instar informatike u Splitu

Splićani imaju sve manje prostora za “gunđanje” o slaboj ponudi. Otvara se nova trgovina Instar informatike.

Oglas

Sutra, 19. svibnja 2016., Split postaje bogatiji za još jedan tehnološki biser. Instar informatika, računalni centar i trgovina informatičkom i gaming opremom, otvara novu poslovnicu u centru. Za svečano otvorenje prodajnog prostora spreman je izlog s ponudom stolnih i prijenosnih računala, tableta, pametnih telefona, opreme za ljubitelje igara, periferije i softvera. Sav izbor tehnološke opreme moguće je vidjeti i isprobati na licu mjesta te dobiti stručnu pomoć osoblja. Nedavno je splitska ponuda obogaćena Sancta Domenicom u Joker centru. Ovim Split dobiva dodatnih “stotinjak kvadrata” posvećenih tehnologiji, a nadamo se i cjenovno konkurentnu trgovinu. Za drugi grad u Hrvatskoj svakako imamo prostora za napredovanje, jer se još uvijek po neki konkretniji komad tehnike mora potegnuti do Zagreba ili naručivati putem interneta.

Povodom otvorenja pripremljeni su i dodatni popusti na pojedine akcijske artikle, promo cijene laptopa, prijenosne memorije i periferije kao i pokloni. Za detalje posjetite , a postavljen je i s ponudom.

Eto, ako (poput mene) još niste posjetili novi splitski centar, sad imate dobru izliku.

Popusti za otvorenje

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.