Novi Canon skeneri – imageFORMULA DR-6050C, imageFORMULA DR-7550C i imageFORMULA DR-9050C

Racunalo.com foto

Novi Canon skeneri - imageFORMULA DR-6050C, imageFORMULA DR-7550C i imageFORMULA DR-9050C

Canon imageFORMULA DR-9050C i Canon imageFORMULA DR-7550C nasljednici su popularnih modela Canon imageFORMULA DR-9080C i Canon imageFORMULA DR-7580, dok je Canon imageFORMULA DR-6050C potpuno novi model u tržišnom segmentu kompaktnih produkcijskih skenera. Novi i jednostavni produkcijski skeneri donose nekoliko ključnih tehnoloških poboljšanja utemeljenih na povratnim informacijama korisnika prethodnih modela.

Dizajn Canonove najnovije linije skenera i dalje je u potpunosti usmjeren na rukovatelje te nudi jedinstveno ulaganje s prednje strane i funkciju skeniranja izlaznih materijala – značajke koje su korisnici ocijenili pozitivno pri komentiranju drugih modela. Ergonomski dizajn nudi niže smještenu upravljačku ploču za rukovatelja te omogućuje udobno umetanje, ulaganje i uklanjanje dokumenata iz istog sjedećeg položaja, čime se maksimizira radna produktivnost i minimizira zamaranje radnika. Uređaji su u potpunosti usklađeni sa standardima Energy Star koji će biti predstavljeni u srpnju 2009. te troše dvadeset posto manje energije u usporedbi s prethodnim modelima i čak do šezdeset posto manje od glavnih konkurentskih uređaja.

Sean Suematsu, direktor europskog odjela za rješenja za skeniranje dokumenata u tvrtki Canon Europe, izjavio je: "Tvrtke i ustanove moraju tražiti načine pojednostavljivanja procesa radi smanjenja konačnih troškova. Poboljšanjem sustava za upravljanje dokumentima i poslovnih procesa ostvarit će veću produktivnost i, što je najvažnije, postići toliko potrebne uštede."

Sva tri uređaja nude vrlo brzo skeniranje, do 112  stranica u minuti pri razlučivosti od 300 tpi, što ih svrstava među najproduktivnije skenere u tržišnom segmentu kompaktnih produkcijskih skenera. U njih je ugrađen i čip za obradu tehnologije kojim se jamče vrhunske performanse skeniranja čak i kada su aktivirane različite značajke za uštedu vremena i upravljanje kvalitetom slike, npr. automatsko prepoznavanje veličine i ispravljanje ukošenosti. 

Da bi pridonijeli produktivnosti, svi Canonovi novi produkcijski skeneri nude svestrane ulagače dokumenata velikog kapaciteta  koji bez problema ulažu velike serije dokumenata i automatski razvrstavaju dokumente različitih debljina i formata. Ti su uređaji idealni za okruženja u kojima se puno radi s papirima, npr. za financijski sektor, sektor zdravstvene skrbi, javni sektor, sektor prijevoza te sektor pružanja usluga. Podržano je i skeniranje dugačkih dokumenata do duljine od tri metra, npr. elektrokardiograma, što je često potrebno u zdravstvu. Osim toga, način rada Folio omogućuje skeniranje dokumenata do formata A1, što toj vrsti skenera jamči jedinstven položaj na tržištu zbog podrške za skeniranje mnoštva različitih formata.

"Canon je zadnjih nekoliko godina vodeći proizvođač produkcijskih skenera malog kapaciteta, s tržišnim udjelom većim od četrdeset posto",  dodaje Sean Suematsu. "Neprestano nastojimo proširiti i poboljšati svoj portfelj skenera te očekujemo da ćemo nakon predstavljanja ove iznimno svestrane serije skenera Canon imageFORMULA ostvariti osjetan rast u najvažnijim tržišnim segmentima koji zahtijevaju robusno, brzo i energetski učinkovito skeniranje."

Canon imageFORMULA DR-6050C, Canon imageFORMULA DR-7550C i Canon imageFORMULA DR-9050C bit će dostupni u čitavoj Europi od 1. svibnja 2009. godine

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.