Novi Canon pisači serije SELPHY Compact Photo

Racunalo.com foto

Fotopisač Compact Photo Printer SELPHY CP510 ima povoljnu cijenu, vrlo je kompaktan i koristi sublimacijsku tehnologiju nanošenja boje te može ispisati fotografiju za jednu minutu. Podržava standarde za prijenos fotografija  Canon Direct Print i PictBridge te se isporučuje s kabelom za USB. Kao dodatna oprema u ponudi je i baterijski paket za mobilni ispis.
Compact Photo Printer SELPHY CP710 omogućuje različite vrste ispisa, vrlo je kompaktan i koristi terjosublimacijsku tehnologiju izravnog nanošenja boje. Sadrži ulaze za memorijske kartice koje proširuju mogućnosti uporabe. Podržava standard PictBridge te ima 1,5-inčni (3,8 cm) LC zaslon za jednostavan pregled, odabir i ispis fotografija. Također se isporučuje sa USB kabelom a kao dodatna oprema u ponudi je i baterijski paket.Compact Photo Printer SELPHY DS810 kompaktan je tintni pisač s brojnim dodatnim funkcijama i podrškom za PictBridge. Omogućuje korištenje popularnih memorijskih kartica, podržava način povezivanja iRDA te, kao dodatnu mogućnost, ispis s kompatibilnih mobilnih telefona pomoću bežične veze Bluetooth. Opremljen je glavama za ispis FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering), koje pri ispisu stvaraju kapljice veličine 2 pikolitre. Ispisuje fotografije razlučivosti 4800 x 1200 tpi, a opremljen je i 2,5-inčnim (6,35 cm) LC zaslonom. Uz pisač se isporučuje i programska oprema za uređivanje, poboljšavanje i ispis fotografija.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.