Novi analitički softvera posebno usmjeren na neovisne proizvođače softvera

Fotografija članka: Novi analitički softvera posebno usmjeren na neovisne proizvođače softvera

Prošli mjesec softverska tvrtka Concerity pokrenula je vlastitu analitičku platformu usmjerenu na razvijanje analitičkog softvera za desktop korištenje, namijenjenu za neovisne proizvođače softvera i njihove testere. Concerity analiza uključuje profil korisnika, njegov CPU, grafički procesor, RAM, operativni sustav, geografski položaj, situacije u kojima se koristi program, razlučivost zaslona i da li se zatvaranje aplikacije odvija „redovnim“ putem ili dolazi do rušenja. Developeri da bi mogli koristiti ovaj analitički softver  trebaju u svoju aplikaciju umetnuti samo par linija koda, a zatim informacije vezane uz korisnike dolaze iz cloud- based Concerity analitičke nadzorne ploča, u kojoj su podaci dostupni u obliku grafikona ili oznaka. 
Trenutno je Concerity Analytics freeware, budući je u beta inačici i ima neka ograničenja. Ta ograničenja su opisana u Concerity Analytics Free User Guide, koji je uključen u preuzimanje paketa.

Više informacija i preuzimanje:

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.