Novero Rockdale – bežične Bluetooth stereo Hi-Fi slušalice

Fotografija članka: Novero Rockdale – bežične Bluetooth stereo Hi-Fi slušalice

Rockdale je Bluetooth stereo hi-fi slušalica koja omogućuje slušanje omiljene glazbe te primanje i upućivanje poziva. Iako ova slušalica nije povezana žicom već je bazirana na Bluetooth tehnologiji, visoka kvaliteta zvuka nije izgubljena. Bežična tehnologija jamči udobno nošenje posvuda uz vrhunski zvuk i kvalitetan dizajn.

Rovero Rockdale opremljen je dvjema sklopivim i moderno dizajniranim slušalicama. Napravljene su prvenstveno za bežično slušanje glazbe preko mobilnog telefona ili drugog uređaja opremljenim Bluetoothom (laptop i sl.). Glavna odlika ovih slušalica jest izvrsna kvaliteta zvuka. Kao i ostali Novero proizvodi, Rockdale iza lijepog kućišta skriva najsuvremeniju tehnologiju koja jamči odličnu kvalitetu zvuka, ali i dugotrajnost. Osim slušanja glazbe, sa ovim slušalicama može se i handsfree telefonirati. Tu je i DSP koji smanjuje pozadinsku buku i šumove.

Kontroliranje glazbe, odnosno telefona moguće je jednostavnim dodirom na gumb koji sadrži funkcije mijenjanje pjesama, podešavanje zvuka te primanje i prekidanje poziva.

Novero Rockdale slušalice su od travnja dostupne u Hrvatskoj, a prodaju se po preporučenoj cijeni od 600 kn.

Novero Rockdale – bežične Bluetooth stereo Hi-Fi slušalice

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.