Novero Rockaway slušalice osvojile Red Dot nagradu za dizajn

Fotografija članka: Novero Rockaway slušalice osvojile Red Dot nagradu za dizajn

Kreativni pojedinci i tvrtke iz cijelog svijeta poslali su ukupno 4.515 različitih proizvoda koji su konkurirali za ovu prestižnu nagradu. Sa svojim kreativnim dizajnom, Novero Rockaway uspio se izdvojiti iz konkurencije i osvojiti globalno priznati „Red Dot Award“. Ovo je druga godina zaredom u kojoj ova njemačka tvrtka osvaja nagradu za dizajn. Podsjetimo, prošle godine nagradu Red Dot za dizajn osvojile su jedinstvene video naočale – Novero Madison.

Što se ovogodišnjeg pobjednika tiče, nagradu je dobila moderna Bluetooth stereo slušalica koja omogućuje slušanje omiljene glazbe u visokoj kvaliteti – a ujedno može preuzimati pozive bez petljanja sa žicama. Jednostavno se može spojiti na bilo koji Bluetooth glazbeni player, mobitel, PC, laptop i tablet…

Izmjenjivi nastavci za uho osiguravaju lagodnu i sigurnu nošnju i na duže staze. Kvalitetni stereo zvučnici jamče izvanredan doživljaj slušanja glazbe, a DSP tehnologija pomaže smanjiti buku prilikom telefoniranja.

Novero Rockaway dostupan je u crnoj i crvenoj boji po cijeni od 599 kn. Više informacija o proizvodu možete dobiti na .

Novero Rockaway slušalice osvojile Red Dot nagradu za dizajn

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.