Nove zemlje u ClickAttack Q reportu – mobilna oglašivačka mreža se širi na regiju

Fotografija članka: Nove zemlje u ClickAttack Q reportu – mobilna oglašivačka mreža se širi na regiju

Što je novo u mobilnom oglašavanju u 2013. godini u Jugoistočnoj Europi? Jedan od noviteta jest širenje djelovanja ClickAttacka u zemljama regije. Iz tog razloga su uveli dvije nove zemlje u Q1 report.

Oglas

Ovo je zanimljiv podatak utoliko što se radi o tvtci koja se bavi oglašavanjem na mobilnim uređajima, smartphoneima i tabletima. Tako ovaj najnoviji report sadrži trendove i statistike ne samo za Hrvatsku, već i za Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju.

Po prvi puta moći ćete usporediti stanje mobilnog oglašavanja u zemljama Jugoistočne Europe. Jesu li trendovi jednaki u svim zemljama? Ili vas očekuju iznenađenja? Što je s tabletima? Raste li njihova popularnost u regiji? Q1 report nudi odgovore na ova, ali i mnoštvo drugih pitanja, no najbolje bi bilo da ih otkrijete sami!

Još jedna novost u ClickAttack Q reportu je usporedba korištenja mobilnog interneta po danu i satu u sve 3 zemlje, informacija koja je vitalna u planiranju vaših mobilnih kampanja. Sve ovo, ali i mnogo više, pronaći ćete u ClickAttack Q1 reportu.

ClickAttack Q report možete preuzeti na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.