Nove stranice Vlade RH

Racunalo.com foto

Već na prvi pogled vidljivo je kako je prije samog postavljanja stranica napravljen velik posao. Stranice su ispunjene aktualnim informacijama, temama i projektima, sjednicama, intervjuima, izjavama i drugim sadržajima. Na stranicama ćete praktički pronaći sve što vas zanima o radu Vlade RH.
Posebno ističemo multimedijalnu orijentiranost stranica. Uz brojne tekstualne materijale, posjetiteljima je na raspolaganju velika baza audio i video materijala, od brojnih izjava preko radijskih do televizijskih emisija. Osjeća se kako je sama priprema stranica bila dugotrajan proces. Isto tako, u stranice je ugrađena moćna tražilica koja će pronaći sve željene informacije, kako na stranicama Vlade tako i na stranicama svih ministarstava i tijela državne uprave. I mediji imaju svoj kutak gdje se mogu registrirati.Preporučujemo vam da posjetite nove web stranice Vlade RH () koje osim bogatog aktualnog sadržaja mogu poslužiti kao uzor sličnim drugim web projektima. Ili ako hoćete, dovoljno je reći – tako se to radi!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.