Nove multimedijske stranice magazina Story.hr

Fotografija članka: Nove multimedijske stranice magazina Story.hr

Nove multimedijske stranice magazina Story.hr

Story.hr u svom finalnom obliku posjetiteljima donosi rubrike zvjezdani imenik i svijet, zabava, moda i ljepota te lifestyle koje okupljaju brojne članke, ekskluzivne fotografije i video materijale. Prije službenog predstavljanja stranice, na predstavio se projekt ‘Najbolje od najboljeg’ koji je korisnicima prezentirao najutjecajnije hrvatske zvijezde iz bogate Storyjeve arhive. Izrazito zanimanje koje je projekt izazvao najbolje potvrđuju brojke od 25 000 jedinstvenih korisnika koji su u proteklih 28 dana posjetili Story.hr te više od 230 000 učitanih stranica.

Najvažniji životni trenuci hrvatskih zvijezda koje je Story pratio u tiskanom izdanju, sada se mogu pronaći i na internetskoj stranici koja kao novi medij posebnu pozornost usmjerava na aktualnost i zabavu. Širenje koncepta Story na internet logično je i opravdano, budući da ovaj brand uspješno funkcionira u devet europskih zemalja upravo zbog ekskluzivnih sadržaja i fotografija te zanimljivih i aktualnih članaka.

Službeno lansiranje stranice Story.hr predstavljeno je kreiranjem virtualnog celebrity svijeta u Second Lifeu, pa se tako i na samoj stranici nalazi virtualna zagrebačka „špica“, odnosno izložba fotografija nekih od najpopularnijih hrvatskih zvijezda. Prezentiranje uspješnih brandova i projekata unutar Second Lifea kao najvećeg svjetskog virtualnog communitya jedan je od vodećih svjetskih trendova. Story.hr ovakvim načinom promocije želi posjetiteljima predstaviti moderan, multimedijalni koncept stranice koja će zahtijevati svakodnevnu interakciju. Službeno puštanje u rad stranice Story.hr spaja virtualni i stvarni celebrity svijet s ciljem predstavljana naprednog i modernog koncepta kojeg Story.hr predstavlja.
Internetska promocija stranice odvijati će se na virtualnoj „špici“ na Story.hr, gdje će sami posjetitelji – korisnici Second Lifea, moći prisustvovati promociji stranice družeći se s virtualnim likovima inspiriranima hrvatskim celebrityima.

Nove multimedijske stranice magazina Story.hr

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.