Novatek Full HD 1080p auto kamera s noćnim modom i po sniženoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: Novatek Full HD 1080p auto kamera s noćnim modom i po sniženoj cijeni na TomTopu

Ova auto-kamera vrlo je koristan dodatak za vaš automobil, a ima i nekoliko vrlo zgodnih mogućnosti koje će vam se svidjeti. Pronašli smo je na promotivnoj prodaji na TomTop webshopu.

Oglas

U više smo navrata već pisali o ovakvim kamerama za automobile i koliko mogu biti korisne. Primjerice, automatsko snimanje u slučaju doživljene prometne nesreće. Isto tako, ugrađen je i noćni mod za snimanje u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Ovu smo kameru pronašli u promotivnoj prodaji na , a cijena mu je snižena do kraja ovog mjeseca.

Što se tiče nekih tehničkih karakteristika spomenimo kako se radi o kameri koja može snimati video FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, a zgodno je što video možete emitirati preko standardnog HDMI kabela, a ugrađen je i TV-out ulaz. Inače, kamera je širokokutna i daje pregled u čak 170 stupnjeva.

Kamera radi na popularnom Novatek GP2159 čipsetu, te ima Aptina AR0330 leće, a sve možete pratiti odnosno podešavati postavke preko velikog 2,7 inčnog TFT LCD ekrana koji se nalazi sa stražnje strane auto-kamere. Video odnodno fotografije snima na microSD karticu, a podržava kartice do 32 GB.

Od nekih zgodnih i korisnih funkcija spomenimo takozvani G-senzor koji prilikom sudara automatski snima video i automatski ga zaključava, tako da se ne može obrisati. Isto tako, kamera može prepoznati pokrete i također automatski započeti snimanje. Isto tako, samo snimanje može ići u krug (loop recording), tako da kada se kartica napuni snimanje kreće ispočetka.

Osim spomenutih funkcija treba dodati i kako naravno može snimati audio (ugrađen je mikrofon), a ugrađena WDR funkcija omogućuje snimanje videa sa svjetlijim i življim bojama u uvjetima slabijeg osvjetljenja, odnosno pri noćnom snimanju uz pomoć infracrvenog senzora (IR). Spomenimo i kako je ugrađena baterija od 200 mAh, a napaja se preko auto punjača (5V/1A).

Ova se zanimljiva i vrlo korisna auto-kamera nalazi na promotivnoj prodaji na po sniženoj cijeni od 26,99$, a ta cijena vrijedi do kraja mjeseca, tako da imate i više nego dovoljno vremena za sve detaljno proučiti.

Inače, bogatu ponudu TomTop webshopa možete uvijek pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.