Nova značajka Facebooka – naslovna fotografija u 360 stupnjeva

Fotografija članka: Nova značajka Facebooka – naslovna fotografija u 360 stupnjeva

Sada možete na naslovnu fotografiju na vašem facebook profilu staviti fotografiju snimljenu u 360 stupnjeva i to direktno iz facebook aplikacije za mobilne telefone.

Oglas

Nova značajka, naslovne fotografije u 360 stupnjeva dostupna je na iOS i Android aplikaciji za pametne telefone, a omogućava da direktno kamerom koja je ugrađena u Facebook aplikaciju uslikate vlastitu fotku s plaže u 360 stupnjeva te tako još poboljšate svoj facebook profil i iznenadite prijatelje.

Izrada fotke je jednostavna, uđite u svoj facebook profil u aplikaciji, i uslikajte novu 360-fotografiju pomicanjem telefona oko vas dok se ne vratite na početak. Jednom kada uslikate, fotografiju u 360 stupnjeva možete podijeliti na svom zidu ili ju koristiti kao naslovnu fotografiju.

Možete koristiti i fotografije u 360 stupnjeva koje ste ranije uslikali svojim Samsung ili iPhone uređajem, a za sve ostale, kompatibilne su i Fotosfere iz aplikacije Google Camera.

Facebook je već započeo sa nadogradnjama diljem svijeta kako bismo svi što prije dobili ovu značajku. Kako vam se čini? Je li ovo zanimljiva nova značajka? Napišite u komentaru.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.