Nova web stranica Acer.com, funkcionalna i tehnički odlična

Fotografija članka: Nova web stranica Acer.com, funkcionalna i tehnički odlična

Acer je revitalizirao svoju globalnu mrežnu stranicu Acer.com. Promijenjeno je korisničko sučelje, optimizirano je za dodir, i daje izgled koji odražava duh branda.

Oglas

Jednostavno potiče nas kao posjetitelje da istražujemo i učimo o Acer hardveru. prepoznaje veličinu zaslona na uređaju koji koristimo: desktop, laptop, tablet ili smartphone, i automatski podešava optimalne rezolucije. Bez obzira na broj gumbi, ikona ili tekstova, sve se prilagođava kako bi se olakšala kontrola prstiju gestama, a prirodni i intuitivni piktogrami koriste komplementarne tradicionalne veze.


Drugo obilježje, koje je posebno razvijeno za klijente, nosi ime ” pomoć u odabiru “. Uz to moguće je pročitati recenzije kupaca, odabrati proizvod koji najbolje odgovara našim individualnim potrebama, te pronaći najbliži dućan gdje se proizvod možete kupiti.  Nije to sve. Stranica Acer.com je integrirala sučelja kao što su Facebook i YouTube. Tako možemo na svojoj Facebook stranici vidjeti najnovije Acer partyje, kliknuti na njih i dobiti imena ekipe koja dolazi i uključena je u zajednicu Acer kupaca. Gosti također mogu pružiti linkove i kratke osvrte na proizvode koje koriste.  Mišljenja o proizvodima i uslugama iz Acera su postavljeni na mjestu Acer.com za svaku zemlju. Osim toga, stranica nudi mjesto gdje mišljenja o proizvodima možemo staviti na svom jeziku. Funkcioniranje stranica će se stalno pratiti i kontinuirano poboljšavati.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.