Nova TV i B.net pokrenuli Mini TV – prvi hrvatski dječji televizijski kanal

Fotografija članka: Nova TV i B.net pokrenuli Mini TV – prvi hrvatski dječji televizijski kanal

To je prvi televizijski kanal na hrvatskom tržištu koji će kroz cijeli program prikazivati isključivo crtiće i dugometražne animirane filmove, a da je pritom u potpunosti sinkroniziran na hrvatski jezik – dakle, niti jedan sadržaj neće imati titlove.

Mini TV, program koji za B.net priprema Nova TV, moći će se gledati ekskluzivno putem B.netove kabelske mreže te je besplatno i bez kodiranja na raspolaganju svim korisnicima B.netovih uobičajenih paketa televizijskih programa. Svi će oni pronaći Mini TV kao kanal na poziciji broj 5, odmah nakon Nove TV.

„Svjesni smo potrebe najmlađe publike kojoj nedostaje cjelodnevni specijalizirani sadržaj na hrvatskom jer je program namijenjen djeci na komercijalnim kanalima uglavnom ograničen na par sati ujutro. Pri odabiru dječjeg programa uvijek smo pazili da dječji program koji kupujemo bude što aktualniji i djeci atraktivan ali ujedno vodili računa o tome koliko on zadovoljava edukativnu i zabavnu ulogu. Upravo tim smjernicama vodimo se i kod pripremanja program za Mini TV na B.netu“, izjavila je Anamarija Zadro, urednica programa Mini TV-a.

„Suradnja medijski jakog partnera kao što je Nova TV s jedne strane, te tehnološki i distribucijski jake tvrtke, kakva je B.net, s druge strane, sasvim je prirodno partnerstvo. B.net svojim korisnicima, gledateljima televizijskih programa, želi davati i posebne, domaćem tržištu prilagođene sadržaje, pa je ova suradnja odličan put ka tome da svojim korisnicima ponudimo dodatnu vrijednost uz naše ionako atraktivne pakete svjetskih televizijskih programa“, izjavio je Senad Kulenović, direktor prodaje i marketinga B.neta.

Mini TV svoje emitiranje započinje svakoga jutra u 7, a završava u 19 sati. Na programu će biti najpopularniji svjetski naslovi kao što su Winx, Tomica i prijatelji, Beba Felix, Priča iz vrta, Yu-Gi-Oh, Ninja kornjače, Praščić Pepa, Traktor Tom i drugi. No, osim serijskih animiranih filmova, Mini TV će emitirati i, također sinkronizirane, dugometražne animirane filmove.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.