Nova suradnja T-Mobilea i HP-a rezultirat će još mobilnijim prijenosnim računalima

Fotografija članka: Nova suradnja T-Mobilea i HP-a rezultirat će još mobilnijim prijenosnim računalima

Ovim rješenjem korisnici će još brže i jednostavnije pristupati mobilnom širokopojasnom Internetu. U stvari, to možemo na neki način usporediti i sa nekada redovito ugrađivanim analognim modemima, kojeg i danas ima velika većina prijenosnih računala. Na sličan način će se ugrađivati i HSDPA kartice. Ovo je sigurno korak u pravom smjeru, jer potreba za brzim mobilnim Internetom u velikom je porastu.

Hewlett-Packard je najveća IT kompanija u svijetu, a i u Hrvatskoj u prodaji prijenosnih računala zauzimaju čelnu poziciju s 37,7% ukupnog tržišnog udjela (IDC).

O novoj poslovnoj suradnji govorili su Igor Vavro, direktor sektora za marketing s poslovnim korisnicima T-Mobilea, zatim Igor Fiolić, PSG Country Manager HP-a, te Alojzije Jukić, glavni dirketor HP-a Hrvatska.

Osim HP-ovih prijenosnika, integrirani HSDPA tehnologiju na T-Mobile mreži ima dlanovnik HP iPAQ 614c. Isto tako, ova je tehnologija tijekom Microsoft WinDaysa dostupna svim sudionicima na testiranje, tako da će moći mobilno surfati Internetom, slati emailove, SMS poruke, telefax kao i pristupati korporativnoj mreži. Podsjećamo kako je ovakav način komunikacije, jednostavan, brz i siguran.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.