Nova nagradna igra na najHR.com portalu

Fotografija članka: Nova nagradna igra na najHR.com portalu

Nova nagradna igra na najHR.com portalu

Od natjecatelja se traži da odgovore na nagradno pitanje koje se izmijenjuje svakog punog sata – 24 pitanja na dan. Svaki točan odgovor donosi 10 bodova, a moguće je osvojiti i 3 bonus boda. Za posjetitelje koji nisu točno odgovorili, za utjehu stiže nagradni bod. Bodovi se akumuliraju i najbolji na kraju mjeseca dobiva vrijednu nagradu. Kako bi i ostali igrači ostali motivirani, pripremamo brojna iznenađenja za vjerne igrače.

Osim Sve(ne)znalice, i dalje ostaju aktivne „Igra skrivača“ u kojoj treba pronaći traženi baner među skrivenim banerima čime se sudjeluje u tjednom izvlačenju nagrada i „Pronađi me“ gdje se od igrača traži da u što kraćem vremenu među mnoštvom banera pronađu 10 traženih bannera.

Osim toga, na portalu i dalje možete sudjelovati u brojnim drugim aktivnostima koje se nagrađuju.

U ožujku najHR.com proslavio je prvu godinu postojanja – godinu u kojoj je podijeljeno gotovo 300 nagrada vrijednih preko 180.000 kuna. U najHR.com portalu se zahvaljuju posjetiteljima na vjernosti i pozivaju sve (buduće članove) da ih posjete kako bi bili još bolji.

Web adresa:

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.